εξερευνησε την Αρενα

Στη Laser Tag Αrena του Petite Boutique θα γνωρίσεις το απόλυτο παιχνίδι δράσης για μικρούς και μεγάλους!
Μία διαδραστική indoor live δραστηριότητα σε μία μάχη γέματη αδρεναλίνη και περιπέτεια για μία μοναδική εμπειρία.
Ένας λαβύρινθος μάχης γεμάτος με special οπτικουακουστικα εφέ, που κάνουν το παιχνίδι συναρπαστικότερο αλλά και ο πιο σύχρονος εξοπλισμός της στόλης και του όπλου σου σε περιμένουν να δοκιμάσεις τα όρια σου και να αγωνιστείς ενάντια στον αντίπαλο ώστε να ζήσεις την απόλυτη περιπέτεια.
Σκοπός του παιχνιδιού να «εξοντώσεις» τον αντίπαλο μέσα στη μάχη, να βρεις τους κρυμμένους στόχους, να αποφύγεις τις αντίπαλες βολές, να μαζέψεις όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους και να βγεις ο κυρίαρχος της μάχης ολοκληρώνοντας την αποστολή σου επιτυχώς για σένα και την ομάδα σου!
Επιπλέον, μπορείς να αποκτήσεις την ειδική MEMBER CARD που σου παρέχει τη δυνατότητα να ξεκλειδώσεις νέα όπλα και νέες δεξιότητες που θα σε κάνουν ακόμα πιο ισχυρό και θα σε φέρουν σε νέες πίστες άλλα και modes παιχνίδιου!
Διάλεξε ανάμεσα σε δεκάδες modes παιχνιδιού, με μοναδικό σκοπό τη νίκη της μάχης. Παίξε μόνος, με την παρέα σου ή την οικογένεια σου, σύμμαχοι ή αντίπαλοι σε ένα συναρπαστικό περιβάλλον. Τώρα η Arena αποκλειστικά  σου παρέχει την δυνατότητα να  κάνεις κράτηση  την ημέρα και ώρα που θες να παίξεις εσύ και η παρέα σου.Μη χάνεις χρόνο κλείσε τώρα την αίθουσα για ένα αξέχαστο παιχνίδι που θα συναρπάσει εσένα και την παρέα σου!

Μη χάνεις χρόνο κάνε τώρα την κράτηση σου
για το πιο αξέχαστο παιχνίδι δράσης και αδρεναλινης

Κράτηση ραντεβού

Πότε θέλετε να έρθετε;

Step 1/5
thankyou
summary
details
services
date
el